The New Los Angeles Mayor Using Creative Housing Look in Silver Lake home

DW0808_GARCT_7

By eliminating the drop ceilings, the architects opened up the ground level, which had been broken up into several rooms. This not only revealed the original beams, it also brought a much more expansive sense of space. Photo by Misha Gravenor.

Read the full article below

Echo Logical | Dwell.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s